BÖĞÜRTLENLİ PASTA LABNE PEYNİRLİ


















Malzemeler:

3 Yaprak Jelatin
½ Limon Suyu
600 Gr Bögürtlen
100 Gr Labne Peynir
5 Çorba Kaşığı Toz Seker
1 Su Bardağı Süt
1 Çorba Kaşığı Bögürtlen Likörü
2 Çorba Kaşığı Bögürtlen Surubu
Ikiye Bölünmüs Hazir Pandispanya

Hazirlanişi:

Jelatini sicak suyun içine koyun, kasik yardimiyle karistirip eritin, yarim
limon suyunu jelatinle karistirin, bögürtlenlerin 250 gramini mikserde püre haline getirin, bögürtlen püresini labne peyniri ve toz sekerle karistirin, erittiginiz jelatini de bu
karisima ekleyin, sütün içine bögürtlen likörünü ve surubunu koyup karistirin,

Pandispanyayi bögürtlen suruplu ve likörlü süt ile islatin, pandispanyalarin

arasina bögürtlen püreli krem peyniri yayin, 
pastayi bu sekilde 3 saat buzdolabinda bekletin, 
kremasi donmus pastanin üzerine kalan bögürtlenleri siralayin, 
üzerine pudra sekeri serpip servis yapin, 

Afiyet Olsun :)

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.