PEYNİRLİ POĞAÇA


Malzemeler:

Su Bardagi Un
Yarim Paker Margarin (125 Gram)
Yarim Su Bardagi Siviyag
1 Su Bardagi Yogurt
1 Çay Kasigi Karbonat
1 Adet Yumurta
1 Çay Kasigi Tuz
1 Su Bardagi Ufalanmis Beyaz Peynir
Yarim Demet Maydanoz
Üzerine Serpmek Için Çörekotu

Hazırlanışı:

Margarin, Siviyag, Yogurt, Tuz, Karbonat, Un Ve Yumurta Akini Derin Bir
Kapta Karistirarak Yogurun.
Hazirladiginiz Hamurun Üzerine Nemli Bez Örtüp, 1 Saat Buzdolabinda
Dinlendirin.
Ayri Bir Kabin Içine Maydanozlari Kiyin, Beyaz Peyniri Ilave Edin.
Dinlenmis Hamurdan Yumurta Büyüklügünde Parçalar Koparip Açin.
Içlerine Peynirli Karisimdan Yerlestirip, Ikiye Katlayin.
Firin Tepsisini Yaglayip Pogaçalari Aralikli Olarak Dizin.
Üzerlerine Yumurta Sarisi Sürün.
Çörekotu Serpip Önceden Isitilmis 180 Dereceli Firinda Kizarincaya Kadar
Pisirin. 

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.