PİRİNÇLİ SOĞAN DOLMASI


Malzemeler:

1 Su BardağıPirinc
Yarim Su BardağıSu
2 Çorba Kaşığı Soya Yagi
1 Su BardağıRendelenmis Kasar Peyniri
1 Fincan Tavuk Suyu
1 Dis Sarimsak
1-2 Demet Dereotu

Hazırlanışı:

Bir Tavada Yag Kizdirip Pirinci Hafif Kavurun. Içine Ezilmis Sarimsak,
Kiyilmis Dereotu, Tuz Ve Kirmizi Biberi Ekleyip Biraz Daha Kavurun. Pirinçler
Göz Göz Olunca 1 Fincan Tavuk Suyunu Ilave Edip Suyunu Çekene Kadar
Kaynatin. Soganlarin Kabuklarini Soyup Ortadan 2'ye Ayirin. Içlerine
Hazirlamis Oldugunuz Pirinçli Karisimdan Doldurun Ve Firin Kabina Dizin.
Dolmalarin Üzerine Kasar Peyniri Rendesi Serpistirip 20 Dakika Soganlar
Pisene Kâdar Firinlayin.
Afiyet Olsun :)

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.