ÇATAL ÇÖREK



Malzemeler:

125 G Margarin
2 Yemek Kasigi Sivi Yag
2 Yemek Kasigi Toz Seker
2 Yemek Kasigi Yogurt
1 Tatli Kasigi Tuz
1 Tatli Kasigi Mahlep
2-2,5 Su Bardagi Un
1 Paket Kabartma Tozu
Üzeri Için:
1 Yumurta Sarisi,

Hazırlanışı:

Margarin, Sivi Yag, Toz Seker, Yogurt, Tuz Ve Mahlebi Karistirin. Un Ve
Hamur Kabartma Tozunu Ekleyip Yumusak Bir Hamur Yogurun. Bu
Hamurdan Ceviz Büyüklügünde Toplar Alip Elinizde Rulo Seklinde Uzatin.
Rulonun Iki Ucunu Birlestirerek Çatal Sekli Verin. Üzerlerine Yumurta Sarisi
Sürüp Çörekotu Serpin Ve Önceden Isitilmis 180 Dereceli Firinda 15-20
Dakika Pisirin. 

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.