HİNDİSTAN CEVİZLİ KURABİYE
Malzemeler:
1 Paket Margarin
1/2 Su Bardağı hindistancevizi
1/2 Su Bardağı ceviz Veya Fındık
1 Su Bardağı pudra Şekeri
1 Adet Yumurta
Hazırlanışı:
Oda Sıcaklığında Yumuşatılmışmargarin Ve Yumurtanın Sarısı,diğer
Malzemeler Ve Aldığıkadar Un Ile Yoğrularak Hamur Yapılır.hamurdan
Ceviz Büyüklüğünde Parçalar Kopartılıp Avuç Içinde Yuvarlanır.kurabiyeler
Önce Yumurta Akına Sonra Hindistan Cevizine Batırılıp Tepsiye Dizilir Ve Orta
Sıcaklıktaki (175-180 Derece) Fırında Hafif Pembe Pişirilir.
Afiyet Olsun :)
0 yorum: