SUSAM TATLISI


















Malzemeler:

1 Çay Bardağı Irmik
1 Çay Bardağı Hindistan Cevizi
1 Yemek Kaşığı Margarin
1 Yemek Kaşığı Sivi Yag
1 Çay Kaşığı Maya
1 Su Bardağı Un
Simitleri Bulamak Için Susam
Surubu:
1,5 Su Bardağı Toz Seker
1,5 Su Bardağı Su

Hazirlanişi:

Irmik,hindistan Cevizi,margarin;sivi Yag,maya Ve Un Bir Kaba Alinaraka
Karistirilir Ve Un Ilave Edilir.elde Edilen Hamurdan Çok Kuçuk Olmayan
Simitler Yapip Susama Bulayin Ve Tepsiye Dizin(yaglamaya Yada Unlamaya
Gerek Yok)180 Derece De Pisir.
Surup:seker,su Ve Limon Dan Fazla Koyu Olmayan Bir Surup Yapalim.
Pisen Ve Iliyan Simitlerin Uzerine Ilikserbeti Gezdirelim.surubunu Cekince
Servis E Hazirdir.Afiyet Olsun :) :)!

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.