TAVUK GÖĞSÜ
















Malzemeler:

8 Yemek Kaşığı pirinç Unu
250 Gr Toz Şeker
4 TatlıKaşığı tarçın
1 Adet Tavuk Göğüs Eti (kemiksiz)

Hazirlanişi:

Tavuk Göğsünü Iyice Haşlayın Ve Soğumaya Bırakın. Didikleyin Sonra Da
Parçalarımikserde Püre Haline Getirin. Pirinç Unu Ve Şekeri Bir Tencereye
Koyun. Azar Azar Süt Ekleyin. Yumurta Çırpma Teliyle Sürekli Karıştırın. Orta
Ateşte Sürekli Karıştırarak Kaynatın. Kaynayan Süte Tavuk Püresini Katın Ve
5 Dakika Kadar Karıştırarak Pişirin. Yüksek Kenarlıbir Dörgen Kaba Dökün,
Soğumaya Bırakın. Soğuk Suya Batırdığınız Keskin Bir Bıçakla Küçük Kareler
Şeklinde Kesin, Tarçın Serpip Servis Yapın.
Afiyet Olsun :) :)

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.