SARAY USULÜ PİLİÇ SARMA



Malzemeler:

1 piliç
100 gr kuru kayısı
30 gr badem

Hazırlanışı:

Pilicin kemiklerini ayıklayıp etlerini iyice döverek yassıhale getirin.
Kayısılarızar şeklinde doğrayın. dövülmüşpilici yayıp içerisine kayısılarıve
Bademleri doldurun. üzerine tuz, karabiber ilave ederek rulo şeklinde
Sarın.
Piliç rulosunu alüminyum folyoya sarın. önceden ısıtılmış 200 derecelik
Fırında 45 dakika kadar pişirin. piliç sarmayıikişer cm kalınlığında kesin.
Hazırladığınız piliç sarmanın yanına garnitür olarak şamfıstıklıpilav ilave
Edebilirsiniz. 

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.