TİRHİT



Malzemeler:

1 çay bardağı pilavlık bulgur
1 çay bardağı kavrulmuşerişte
1 adet kuru soğan
2 yemek kaşığı salça
2 yemek kaşığı kavrulmuşkıyma
2 yemek kaşığı tereyağ ı
1 tatlıkaşığı kırmızıbiber

Hazırlanışı:

Tencereye koyulan margarin eriyince ince kıyılmış soğanlar kavrulur, salça
Ve kıyma eklenir. 6 su bardağı su ilave edilir. kaynayınca bulgur katılır,
Bulgur yumuşayınca eriştesi katılarak 10 dakika daha pişirilir (çorba
Kıvamında). üstüne kızdırılmıştereyağ ıve kırmızıbiber dökülerek servis
Yapılır.
Afiyet olsun :)

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.