TORNEDO BEARNEZ SOSLU



Malzemeler:

4 x 125 g bonfile
3.5 çorba kaşığı margarin
1/2 çay kaşığı tuz
Taze çekilmişkarabiber
1 1/2 su bardağı bearnez sos

Hazırlanışı:

Bonfileleri bir beze sarıp kesilmişolan yüzlerinden biri alta gelecek biçimde
Tezgaha koyup hafifçe dövün.
Margarini bir tavada eritin. bonfilelerin her iki yüzeyini de tuzlayıp,
Biberleyi tavaya koyup, birkez alt üst ederek her iki yüzleri de 3'er dakika,
Etlerin üzerinde su damlacıklarıoluşuncaya kadar, pişirin. fazla pişmiş
Istiyorsanız, etleri daha
Uzun süre pişirebilirsiniz.
Bonfileleri fazla yağlarınısüzdürerek, önceden ısıtılmış tabaklara aktarıp
Yanında bearnez sos ve dilediğiniz garnitürle sıcak olarak servis yapın.

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri - Template by SoraTemplates and Blogger Templates - Anime OST.