AYVALI TURTA
















Malzemeler:

3 Adet Yumurta
6 Yemek Kaşığı Toz Seker
7 Yemek Kaşığı Tepeleme Un
125 Gr Margarin
Yarim Limon Suyu
Yarim Limon Kabugu Rendesi
1 Paket Kabartma Tozu
2 Adet Ayva

Hazirlanişi:

Yumurtalar ile toz sekeri köpürünceye kadar çirpin, margarini eritip
sogutun, unu eleyin, limon suyu, limon kabugu rendesi ve margarini ilave
edin, un ve kabartma tozunu katip karistirin.
Yaglanmis, unlanmis turta kalibina dökün, ayvalari soyup ince dilimleyin, 
turtanin üzerine dizin. bali üzerine gezdirin.
180 derecede isitilmis firinda
30-35 dakika pisirin, süsleyip servise sunun. 

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.