BAHAR ÇORBASI
Malzemeler: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hazirlanişi: |
1-sebzeleri Ayikalayip Nohut Büyüklügünde Dograyin. Üzerini Örtecek |
Kadar Sicak Su Ve 2 Çay Kasigi Tuz Katarak Yavas Yavas Kaynatip 30 Dk |
Pisirin. |
2-yagla Unu Biraz Kavurun, Et Suyunu Azar Azar Katip Yedirin. (et Suyunu |
Katarken Tencereyi Atesten Alin Ve Çok Iyi Karistirarak Yedirin. Aksi Halde |
Karisim Pürtüklü Olabilir), 5-10 Dakika Kaynatip Sebzeleri Koyun. |
3-üç Yumurta Sarisini Limon Suyu Ve Suyla Karistirip Çorbaya Katin. Üzerine |
Kirmizibiber Ekin. Afiyet Olsun :) |
0 yorum: