BOLU USULÜ PATATES ÇORBASI




Malzemeler:
  • 3 Çorba Kasigi Un
  • 1 Çorba Kasigi Tereyagi
  • 1 Yumurta
  • 4 Patates
  • 4 Dis Sarmisak
  • 1 Çorba Kasigi Salça
  • 2 Su Bardagi Yogurt
  • Tuz, Karabiber
Hazirlanişi:
Patatesleri Soyduktan Sonra Küp Seklindekesin. Patatesi Yikayip Süzün Ve
Bir Tencerede Yedi Su Bardagi (1.5 Lt) Suyla Ocaga Koyun. Patatesler
Yumusayana Kadar 15 Dakika Civarinda Haslayin. Unla Yumurtayi Iki Su
Bardagi Suyla Karistirirak Ezin. Pismeküzere Olan Pateteslerin Bulundugu
Tencereye Hazirladiginiz Terbiyeyi Yavas Yavas Katin Ve Bes Dakika
Kaynatin. Terbiyeyi Kaynayan Çorbaya Katarken Mutlaka Devamli
Karistirarak Topaklasmasini Önlemelisiniz. Salçayla Tereyagini Ocakta Isitin
Ve Bir Fincan Su Ilave Ederek Çorbaya Ekleyin. Diger Yandan Sarmisagi
Soyup Incecik Ezin Ve Çorbaya Katin. Tuz Ve Karabiberi Ekleyin

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.