BOLU USULÜ PATATES ÇORBASI
Malzemeler: |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hazirlanişi: |
Patatesleri Soyduktan Sonra Küp Seklindekesin. Patatesi Yikayip Süzün Ve |
Bir Tencerede Yedi Su Bardagi (1.5 Lt) Suyla Ocaga Koyun. Patatesler |
Yumusayana Kadar 15 Dakika Civarinda Haslayin. Unla Yumurtayi Iki Su |
Bardagi Suyla Karistirirak Ezin. Pismeküzere Olan Pateteslerin Bulundugu |
Tencereye Hazirladiginiz Terbiyeyi Yavas Yavas Katin Ve Bes Dakika |
Kaynatin. Terbiyeyi Kaynayan Çorbaya Katarken Mutlaka Devamli |
Karistirarak Topaklasmasini Önlemelisiniz. Salçayla Tereyagini Ocakta Isitin |
Ve Bir Fincan Su Ilave Ederek Çorbaya Ekleyin. Diger Yandan Sarmisagi |
Soyup Incecik Ezin Ve Çorbaya Katin. Tuz Ve Karabiberi Ekleyin |
0 yorum: