BOLU USULÜ TAZE FASÜLYE ÇORBASI
Malzemeler: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hazirlanişi: |
Taze Fasulyeleri Yikayip Süzün Ve Ayiklayin. 1.5 Cm Uzunlugunda Parçalar |
Halinde Kesin. Domatesi Rendeden Geçirin. Tereyagini Kizdirin Ve Içine Taze |
Fasulye, Rendelenmis Domates Ve Salça Ekleyin. Üç Dakika Harli Ateste |
Kavurun. Üzerine 1.5 Lt (sekiz Su Bardagi) Su Ilave Edin. 25 Dakika |
Kaynatin. |
Bir Kapta Un, Yumurta, Yogurdu Ve 2.5 Su Bardagi Su Ile Ezerek Karistirin. |
Hazirladiginiz Terbiyeyi Fasulyeleri Pismek Üzere Olan Çorbaya Karistirarak |
Katin Ve Bes Dakika Daha Kaynatin. Sicak Olarak Servis Yapin. |
Afiyet Olsun :) |
0 yorum: