BOLU USULÜ TAZE FASÜLYE ÇORBASI






Malzemeler:
  • 4 Çorba Kasigi Un
  • 2 Çorba Kasigi Tereyagi
  • 1 Yumurta
  • 750 Gr Taze Fasulye
  • 1 Domates
  • 1 Çorba Kasigi Salça
  • 2 Su Bardagi Yogurt
  • Tuz, Karabiber
  • 5 Adet Tavuk Suyu
Hazirlanişi:
Taze Fasulyeleri Yikayip Süzün Ve Ayiklayin. 1.5 Cm Uzunlugunda Parçalar
Halinde Kesin. Domatesi Rendeden Geçirin. Tereyagini Kizdirin Ve Içine Taze
Fasulye, Rendelenmis Domates Ve Salça Ekleyin. Üç Dakika Harli Ateste
Kavurun. Üzerine 1.5 Lt (sekiz Su Bardagi) Su Ilave Edin. 25 Dakika
Kaynatin.
Bir Kapta Un, Yumurta, Yogurdu Ve 2.5 Su Bardagi Su Ile Ezerek Karistirin.
Hazirladiginiz Terbiyeyi Fasulyeleri Pismek Üzere Olan Çorbaya Karistirarak
Katin Ve Bes Dakika Daha Kaynatin. Sicak Olarak Servis Yapin.
Afiyet Olsun :)

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.