CİNCİLE MANTARI ÇORBASI
Malzemeler: |
|
|
|
|
|
|
|
Hazirlanişi: |
Cincile Mantarlarinin Köklerindeki Toprakli Kisimlari Kesip Atin Ve Bol Suda |
Iyice Yikayin. Süzüp Bir Kösede Birakin. Bir Tencereye 1.5 Lt Su Koyun Ve |
Içine Bir Limonun Suyunu Ve Tereyagini Ekleyip Kaynamaya Alin. Su |
Kaynamaya Baslarken Mantar Ve Tuz Ilave Edin. Mantarlari 3-4 Dakika |
Kaynatin. Un, Yumurta Ve 2.5 Su Bardagi Suyu Çirpip Bulamaç Haline |
Getirin. Mantarlarin Pismesine Yakin, Hazirladigniz Terbiyeyi Kaynayan |
Çorbaya Karistirarak Ilave Edin. Çorbayi 5-6 Dakika Kaynatin. Tuzunu, |
Karabiberini Kontrol Ettikten Sonra Servis Yapabilirsiniz |
0 yorum: