CİNCİLE MANTARI ÇORBASI





Malzemeler:

  • 500 Gr Cincile Mantari

  • 1 Çorba Kasigi Tereyagi

  • 70 Gr Un

  • 2 Su Bardagi Yogurt

  • 1 Yumurta

  • 1 Limon

  • Tuz, Karabiber
Hazirlanişi:
Cincile Mantarlarinin Köklerindeki Toprakli Kisimlari Kesip Atin Ve Bol Suda
Iyice Yikayin. Süzüp Bir Kösede Birakin. Bir Tencereye 1.5 Lt Su Koyun Ve
Içine Bir Limonun Suyunu Ve Tereyagini Ekleyip Kaynamaya Alin. Su
Kaynamaya Baslarken Mantar Ve Tuz Ilave Edin. Mantarlari 3-4 Dakika
Kaynatin. Un, Yumurta Ve 2.5 Su Bardagi Suyu Çirpip Bulamaç Haline
Getirin. Mantarlarin Pismesine Yakin, Hazirladigniz Terbiyeyi Kaynayan
Çorbaya Karistirarak Ilave Edin. Çorbayi 5-6 Dakika Kaynatin. Tuzunu,
Karabiberini Kontrol Ettikten Sonra Servis Yapabilirsiniz

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.