ET SUYU ÇORBA
Malzemeler: |
Tranç Et: 500gr |
Havuç:1ad |
Kabak:1ad |
Patates:1ad |
Soğan:1ad |
Dereotu:1ad |
Maydonoz:1ad |
Kereviz:1ad |
Tereyağ:75gr |
Tuz:yok |
Baharat:yok |
Hazirlanişi: |
Etleri Iyice Yıkayıp 180c Fırınlayalım 30 Dk |
Sebzeleri Iyice Yıkayalım |
Tencereye Yağı ekleyıp Etleri Kavurmaya Başlayalım 25-30 Dk Kavuralım. |
Ardından Bütün Sebzeleri Ekleyip Kavuralım Dereotu,maydonoz Dahil. |
Suyu Ekleyip Kaynatalım Etler Pişene Sebzeler Parçalanıncaya Kadar. Et Ve |
Sebze Piştikten Sonra Temiz Tencereye Suyunu Süzelim Ve Sebze Ve Et Dahil |
Blendırdan Çekelim Tencerede Kaynattığımız Suya Tekrar Döküp Bir Taşım |
Kaynatalım özleştikten Sonra Altını kapatalım. Afiyet Olsun :) |
0 yorum: