KARALAHANA ÇORBASI
Malzemeler: |
1 Demet Kara Lahana |
2 Çorba Kasigi Tereyagi |
1 Çorba Kasigi Salça |
Yeterince Sicak Su |
Tuz, Karabiber |
2-3 Çorba Kasigi Misir Unu |
Hazirlanişi: |
Lahana Yapraklarini Yikayip, Ince Seritler Halinde Dograyin. |
Eger Seritler Uzunsa Ikiye Kesin. |
Tencerede Tereyagini Eritin Ve Lahanalari Ilave Edip Yumusayana Dek |
Kavurun. |
Lahanalar Yumusamaya Basladiginda Bu Kez Salçayi Ilave Edip 1-2 Dakika |
Kavurduktan Sonra Tencereye Yeterince Sicak Suyu Ekleyin. |
Tuzunu Ve Karabiberini Ayarlayin. |
Misir Ununu Azar Azar Ve Sürekli Karistirarak Ilave Edin. |
Barbunya Fasulyesini Tencereye Ilave Edin. |
Sürekli Karistirarak 1-2 Tasim Kaynatin. |
Atesten Indirip Kaselere Bosaltin Ve Servis Yapin |
0 yorum: