KARALAHANA ÇORBASI

Malzemeler:
1 Demet Kara Lahana
2 Çorba Kasigi Tereyagi
1 Çorba Kasigi Salça
Yeterince Sicak Su
Tuz, Karabiber
2-3 Çorba Kasigi Misir Unu
Hazirlanişi:
Lahana Yapraklarini Yikayip, Ince Seritler Halinde Dograyin.
Eger Seritler Uzunsa Ikiye Kesin.
Tencerede Tereyagini Eritin Ve Lahanalari Ilave Edip Yumusayana Dek
Kavurun.
Lahanalar Yumusamaya Basladiginda Bu Kez Salçayi Ilave Edip 1-2 Dakika
Kavurduktan Sonra Tencereye Yeterince Sicak Suyu Ekleyin.
Tuzunu Ve Karabiberini Ayarlayin.
Misir Ununu Azar Azar Ve Sürekli Karistirarak Ilave Edin.
Barbunya Fasulyesini Tencereye Ilave Edin.
Sürekli Karistirarak 1-2 Tasim Kaynatin.
Atesten Indirip Kaselere Bosaltin Ve Servis Yapin

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.