Karnabahar Çorbası


















MALZEMELER:
·         1 Adet küçük karnibahar
·         4-5 su bardagi su
·         1 su bardagi krema
·         1 adet yumurta sarisi
·         3 yemek kasigi tereyag
·         Tuzot
·         Pul biber
·         Yarim imon suyu

HAZIRLANIŞI:
Karnibaharlari yarim limon suyu ve tuzot katilmis suda haslayip süzün.
Çiçekleri küçük küçük dograyin. Unu, yumurta sarisini, ve tuzu ekleyin. 5
su bardagi su karistirin. Kiyilmis karnibaharlari katip karistira karistira
pisirin. Kremayi ilave edip 5 dakika daha kaynatip atesten alin. Tereyagini
kizdirip pul biberi ekleyip çorbanin üzerine gezdirip sicak olarak servis
yapin.
Afiyet Olsun :)

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.