KEREVİZ ÇORBASI


Malzemeler:
3adet Kereviz,
2 Yemek Kasigi Limon Suyu,
2 Yemek Kasigi Tereyagi,
2 Yemek Kasigi Silme Un,
3 Su Bardagi Et Suyu,
Tuz,karabiber,
Hazirlanişi:
Kerevizleri Elma Gibi Soyup Yikayin.
Iri Parçalar Halinde Dograyip Limon Suyu Ve 1 Su Bardagi Kaynar Su Ile
Tencerede 10-15 Dakika Pisirin.
Haslanmis Kerevizleri Suyu Ile Birlikte Sicak Sicak Rondonun Içine Koyup
Karistirarak Püre Yapin.
Dereotlarini Da Ekleyip Tekrar Karistirin.
Bosalan Tencerede Unu Yag Ile Kavurun.
Et Suyunu Isitin,ilik Haldeki Et Suyunu Veya Ayni Miktar Suyu Yedirerek
Kavrulmus Una Ekleyin.
Tuz,karabiber Ve Kereviz Püresini Ekleyip Bir Tasim Kaynatin.
Sıcak Olarak Servis Yapın.  Afiyet Olsun :)

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.