KEREVİZ ÇORBASI
Malzemeler: |
3adet Kereviz, |
2 Yemek Kasigi Limon Suyu, |
2 Yemek Kasigi Tereyagi, |
2 Yemek Kasigi Silme Un, |
3 Su Bardagi Et Suyu, |
Tuz,karabiber, |
Hazirlanişi: |
Kerevizleri Elma Gibi Soyup Yikayin. |
Iri Parçalar Halinde Dograyip Limon Suyu Ve 1 Su Bardagi Kaynar Su Ile |
Tencerede 10-15 Dakika Pisirin. |
Haslanmis Kerevizleri Suyu Ile Birlikte Sicak Sicak Rondonun Içine Koyup |
Karistirarak Püre Yapin. |
Dereotlarini Da Ekleyip Tekrar Karistirin. |
Bosalan Tencerede Unu Yag Ile Kavurun. |
Et Suyunu Isitin,ilik Haldeki Et Suyunu Veya Ayni Miktar Suyu Yedirerek |
Kavrulmus Una Ekleyin. |
Tuz,karabiber Ve Kereviz Püresini Ekleyip Bir Tasim Kaynatin. |
Sıcak Olarak Servis Yapın. Afiyet Olsun :) |
0 yorum: