Kış Çorbası
Malzemeler: |
2 Adet Kuru Sogan |
4 Adet Yerelmasi |
Yarim Çay Bardagi Ayçiçek Yagi |
1 Su Bardagi Süt |
Kitir Ekmek Parçalari |
4 Su Bardagi Su |
Tavuk Bulyon |
Tuz |
Hazirlanişi: |
Yerelmalarini Küp Seklinde Dograyin. |
Soganlari Küçük Dograyip, Ayçiçek Yaginda Sararana Dek Kavurun. |
Küp Dogranmis Yerelmelarini Ekleyin. |
4 Su Bardagi Su Vetavuk Bulyonu Ilave Edin. |
Yerelmalari Yumusayana Dek Pisirin. |
Yerelmalari Iyice Yumusadiginda Sütü Ekleyin. |
1-2 Tasim Kaynatip, Atesten Alin. |
Blendir Yada Tel Süzgeçten Geçirerek Çorbanin Pürüzsüz Olmasini Saglayin. |
Küp Seklinde Kesilmis Ekmek Parçalarini Kirmizibiber Ve Nane Eklenmis |
Tereyaginda Kitirlasana Dek Kavurun. |
Çorbanin Üzerine Koyup, Kiyilmis Maydanoz Serperek Servis Yapin. |
0 yorum: