MENGEN ÇORBASI


Malzemeler:
1 Çay Fincani Pirinç
2 Adet Limon Suyu
1 Su Bardagi Un
2 Kepçe Yogurt
4 Adet Patates
1 Yemek Kasigi Nane
3 Çay Kasigi Tuz
1 Adet Yumurta
2 Yemek Kasigi Margarin
Hazirlanişi:
Kemik Suyunu Veya Suyu Kaynatin.
Yikanmis Pirinci Ilave Edip Pisirin.
Un, Limon Suyu, Yogurt Veyumurtanin Sarisini Az Miktarda Su Ilave Ile
Çipin.
Kaynamakta Olan Suya Yavas Yavas Ilave Ederek Sürekli Karistirin.
Kivami Koyulasincaya Kadar Pisirin.
Eritilmis 2 Yemek Kasigi Margarinde Naneyi Kizartip, Çorbanin Üzerinde
Gezdirin.
Diger Tarafta Küçük Küpler Halinde Dogranmis Patatesleri Siviyagda Kizartip
Süzün Ve Çorbaya Ilave Edin.
Tuz Ekleyip Ocaktan Alin.

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.