NANELİ BEZELYE ÇORBASI


Malzemeler:
500 Gr Bezelye
2 Adet Arpacik Sogan
Yarim Adet Kereviz
50 Gr Dilimlenmis Pastirma
1.5 Çorba Kasigi Tereyagi
1 Adet Küçük Göbek Salata
1 Çay Fincani Krema
4 Su Bardagi Et Suyu
3-4 Dal Taze Nane Veya 1 Çorba Kasigi Kuru Nane
2 Dilim Tost Ekmegi
Hazirlanişi:
Kereviz, Pastirma Ve Arpacik Soganlarini Küçük Küpler Halinde Dograyin.
Göbek Salatayi Yikayip, Iri Parçalar Halinde Kesin.
1 Çorba Kasigi Tereyagini Tavada Eritip Sogan, Kereviz Ve Pastirmayi
Ekleyin.
Sik Sik Karistirarak Kavurun.
Bezelye, Göbek Salata Ve Et Suyunu Ilave Edip Karistirin.
Kapagini Kapatip 20-25 Dakika Kadar Pisirin Ve Ilinmaya Birakin.
Karisimi Blendir Ile Ezip Tekrar Atese Alin.
Krema Ve Ince Dogranmis Nane Yapraklarini Ilave Edip, 20 Dakika Daha
Pisirin.
Tost Ekmeklerini Küçük Üçgenler Halinde Dograyin.
Kalan Tereyagini Tavada Eritip Ekmekleri Kizartin.
Çorbayi Servis Tabaklarina Paylastirip Kizarmis Ekmek, Nane Yapraklari Ve
Tane Kirmizibiber Ile Süsleyerek Sicak Olarak Servis Yapin.

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.