MISIR ÇORBASI

















Malzemeler:
500 Gr Dondurulmus Misir Veya 1 Büyük Kutu Konserve Misir
3 Çorba Kasigi Margarin
1 Adet Küçük Sogan
2 Çorba Kasigi Un
4 Su Bardagi Süt
2 Su Bardagi Su, Etsuyuveya Tavuk Suyu
(et Suyu Kullandiginizda Yagi 2 Kasiga Indirin.)
5-6 Dal Maydanoz
Hazirlanişi:
Sogani Ince Yarim Halka Seklinde Dograyin.
Misirlari Yikayip Süzün, Yarisini Robotta Püre Haline Getirin.
Bir Tencerede Margarini Eritin Ve Sogani Ekleyip, Pembelesene Kadar
Kavurun.
Sonra Unu Ilave Edin Ve Kisik Ateste Un Kokusu Gidene Kadar Kavurun.
Püre Haline Getirdiginiz Misiri Tencereye Ekleyin Ve Devamli Karistirarak
Kisik Ateste 2 Dakika Pisirin.
Soguk Suyu Ve Sütü Tencereye Ekleyin Iyice Karistirin.
Kaynadiktan Sonra Kalan Tane Misirlari, Tuz Ve Karabiberi Ilave Edin.
10 Dakika Kisik Ateste Kaynadiktan Sonra, Servis Kaselerine Alin.
Üzerlerini Kiyilmis Maydanozla Süsleyerek Servis Yapin.

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.