Osmanlı Çorbası
Malzemeler: |
100 Gr Kemiksiz Dana Eti |
10 Adet Mantar |
2 Adet Taze Sogan |
1 Adet Domates Veya 1 Çorba Kasigi Salça |
1 Su Bardagi Kiyilmis Ispanak |
1 Çorba Kasigi Un |
1 Çorba Kasigi Tereyagi |
Hazirlanişi: |
Küçük Küçük Dogranmis Etleri Haslayin. |
Daha Sonra Bir Tavaya Biraz Tereyagi Alin Ve Etleri Yagda Biraz Çevirin. |
Baska Bir Tencereye Kalan Tereyagini Koyun. |
Içine Dilimlenmis Mantar Ve Kiyilmis Ispanaklari Atin. |
Sebzeler Suyunu Salana Dek Sote Edin. |
Içine Ilik Suyla Ezilmis Salça Veya Rendelenmis Domatesle Unu Dökün. |
Biraz Sonra Etleri Ve Et Suyunu Ekleyip, 25 Dakika Pisirin. |
Üzerine Yesil Sogan Dograyarak Servis Yapin |
0 yorum: