Peynirli Soğan Çorbası




Malzemeler:
1 Su Bardagi Rendelenmis Kasar Peyniri
2 Adet Sogan
1 Kahve Fincani Margarin
1 Kahve Fincani Un
2 Su Bardagi Etsuyu
2 Su Bardagi Süt
Bir Tutam Hindistancevizi
Tuz, Karabiber
Süslemek Için :
Rendelenmis Kasar Peyniri
Hazirlanişi:
Soganlari Küçük Küpler Halinde Dograyip Eritilmis Margarinde Kavurun.
Soganlar Yumusayinca Atesi Kisin Ve Unu Ekleyip, Karistirin.
Önce Etsuyu Daha Sonra Sütü Azarazar Ilave Ederek Karistirin.
Kaynadiktan Sonra 3-4 Dakika Daha Pisirip, Tencereyi Atesten Alin.
Rendelenmis Kasar Peynirini Çorbaya Ekleyip, Eriyene Kadar Karistirin.
Hindistancevizi, Tuz Ve Karabiber Serpin.
Rendelenmis Kasar Peyniri Ve Kizarmis Ekmek Parçalariyla(kruton
Ekmek)süsleyip, Sicak Olarak Servis Yapin.

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.