Peynirli Soğan Çorbası
Malzemeler: |
1 Su Bardagi Rendelenmis Kasar Peyniri |
2 Adet Sogan |
1 Kahve Fincani Margarin |
1 Kahve Fincani Un |
2 Su Bardagi Etsuyu |
2 Su Bardagi Süt |
Bir Tutam Hindistancevizi |
Tuz, Karabiber |
Süslemek Için : |
Rendelenmis Kasar Peyniri |
Hazirlanişi: |
Soganlari Küçük Küpler Halinde Dograyip Eritilmis Margarinde Kavurun. |
Soganlar Yumusayinca Atesi Kisin Ve Unu Ekleyip, Karistirin. |
Önce Etsuyu Daha Sonra Sütü Azarazar Ilave Ederek Karistirin. |
Kaynadiktan Sonra 3-4 Dakika Daha Pisirip, Tencereyi Atesten Alin. |
Rendelenmis Kasar Peynirini Çorbaya Ekleyip, Eriyene Kadar Karistirin. |
Hindistancevizi, Tuz Ve Karabiber Serpin. |
Rendelenmis Kasar Peyniri Ve Kizarmis Ekmek Parçalariyla(kruton |
Ekmek)süsleyip, Sicak Olarak Servis Yapin. |
0 yorum: