RENKLİ SEBZE ÇORBASI
Malzemeler: |
2 Adet Havuç |
3 Adet Kabak |
2 Adet Sogan |
7 Çorba Kasigi Tereyagi |
3 Çorba Kasigi Un |
5 Su Bardagi Sicak Tavuk Suyu |
1.5 Su Bardagi Süt Kremasi |
3 Adet Taze Sogan Sapi |
Tuz, Karabiber |
Hindistancevizi Rendesi |
Süsleme Için : |
2 Dilim Bayat Ekmek Kabugu |
Hazirlanişi: |
Havuç Ve Kabaklari Temizleyip Dograyin Ve Bol Tuzlu Suda Ayri Ayri |
Haslayin. |
Siganlari Halka Halka Dilimleyip, 3.5 Çorba Kasigi Tereyaginda Sote Edin. |
1 Çorba Kasigi Tavuk Suyu Ilave Edip Kisik Ateste Pisirin Ve Kabagi Ekleyin. |
Havuçlari Yaglanmis Teflon Tavada Pembelestirin. |
Iki Ayri Tavadaki Sebzelere Yarimsarsu Bardagi Sicak Tavuk Suyu Ilave |
Edin. |
1 Tutam Tuz Ve Karabiber Serpip Sebzeler Yumusayana Dek Kisik Ateste |
Kapagi Kapali Olarak Pisirin. |
Ilininca Her Ikisinide Ezip Püre Haline Getirin. |
Kalan Tereyagini Derin Bir Tencerede Kizdirin. |
Unu Ilave Edip Pembelestirin. |
Kalan Tavuk Suyu, Süt Kremasi, Kiyilmistaze Sogan Sapi, Hindistancevizi, |
Tuz Ve Kaabiberi Ilave Edip Karistirin. |
Kremali Sosu Iki Tencereye Paylastirin. |
Birine Havuç, Digerine Kabak Püresini Ilave Edin. |
Her Ikisini De Isitin. |
Kabakli Çorbayi Kaselere Bölüstürüp, Ortasina Havuçlu Çorbayi Dökün. |
Ayri Bir Yerde Siviyagda Kizartilmis Küp Ekmek Ve Kiyilmis Taze Sogan Sapi |
Ile Süsleyerek Servis Yapin. |
0 yorum: