RENKLİ SEBZE ÇORBASI



Malzemeler:
2 Adet Havuç
3 Adet Kabak
2 Adet Sogan
7 Çorba Kasigi Tereyagi
3 Çorba Kasigi Un
5 Su Bardagi Sicak Tavuk Suyu
1.5 Su Bardagi Süt Kremasi
3 Adet Taze Sogan Sapi
Tuz, Karabiber
Hindistancevizi Rendesi
Süsleme Için :
2 Dilim Bayat Ekmek Kabugu
Hazirlanişi:
Havuç Ve Kabaklari Temizleyip Dograyin Ve Bol Tuzlu Suda Ayri Ayri
Haslayin.
Siganlari Halka Halka Dilimleyip, 3.5 Çorba Kasigi Tereyaginda Sote Edin.
1 Çorba Kasigi Tavuk Suyu Ilave Edip Kisik Ateste Pisirin Ve Kabagi Ekleyin.
Havuçlari Yaglanmis Teflon Tavada Pembelestirin.
Iki Ayri Tavadaki Sebzelere Yarimsarsu Bardagi Sicak Tavuk Suyu Ilave
Edin.
1 Tutam Tuz Ve Karabiber Serpip Sebzeler Yumusayana Dek Kisik Ateste
Kapagi Kapali Olarak Pisirin.
Ilininca Her Ikisinide Ezip Püre Haline Getirin.
Kalan Tereyagini Derin Bir Tencerede Kizdirin.
Unu Ilave Edip Pembelestirin.
Kalan Tavuk Suyu, Süt Kremasi, Kiyilmistaze Sogan Sapi, Hindistancevizi,
Tuz Ve Kaabiberi Ilave Edip Karistirin.
Kremali Sosu Iki Tencereye Paylastirin.
Birine Havuç, Digerine Kabak Püresini Ilave Edin.
Her Ikisini De Isitin.
Kabakli Çorbayi Kaselere Bölüstürüp, Ortasina Havuçlu Çorbayi Dökün.
Ayri Bir Yerde Siviyagda Kizartilmis Küp Ekmek Ve Kiyilmis Taze Sogan Sapi
Ile Süsleyerek Servis Yapin.

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.