Sebze Çorbası
Malzemeler: |
1 Adet Havuç |
1 Adet Patates |
1 Adet Kabak |
1 Adet Domates |
1 Adet Sivri Biber |
Birkaç Dal Ispanak |
2 Çorba Kasigi Un |
125 Gr Margarin |
6 Su Bardagi Su Veya Etsuyu |
Hazirlanişi: |
Bütün Sebzeleri Soyup Yikadiktan Sonra Küp Seklinde Dograyin. |
2 Su Bardagi Su Veya Etsuyunda Haslayin. |
Baska Bir Tencerede 125 Gr Margarini Eritin Ve 2 Çorba Kasigi Unu Kavurun. |
Kavrulmus Unun Üzerine Kalan 4 Bardak Su Veya Etsuyunu Ekleyip Tuzunu |
Ilave Edin. |
Haslamis Oldugunuz Sebzeleri De Ilave Ettikten Sonra Çorbayi 15 Dakika |
Kadar Kaynatin Ve Servis Yapin. |
Arzuya Göre Çorbanin Içine Limon Dilimleri De Koyarak Servis Yapabilirsiniz |
0 yorum: