Sucuklu Tarhana Çorbası
Malzemeler: |
6 Çorba Kasigi Tarhana |
200 Gr Sucuk |
1 Çorba Kasigi Salça |
1 Çay Bardagi Misirözü Yagi |
7-8 Su Bardagi Su |
Yeteri Kadar Tuz |
Hazirlanişi: |
Tencereye Yagi Alin. |
Küçük Dogranmis Sucuklari Ekleyip, Kavurun. |
Tarhanayi Da Kavrulan Sucuklarla 1-2 Sefer Çevirin. |
Sicak Suyu Yavas Yavas Tarhanaya Ilave Edin. |
Salçayi Da Ekleyip, Koyulastirin. |
Kisik Ateste Kaynamaya Birakin. |
10 Dakika Kaynatip, Ocaktan Alin. |
Üzerine Rendelenmis Kasar Peyniri Serpin Ve Servis Yapin. |
Not : Tarhananin Koyulugunu Arzunuza Göre Ayarlayabilirsiniz. |
Verilen Ölcüden Daha Az Veya Daha Çok Su Ilave Edilebilir |
0 yorum: