SOĞUK BEZELYE VE FASÜLYE ÇORBASI
Malzemeler: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hazirlanişi: |
Margarini Tavada Eritin. 1 Sogani Ekleyin Ve Yumusayip Hafifçe Kizarincaya |
Kadar 5 Dakika Pisirin. |
Tavuk Suyunu Ekleyip Bir Tasim Kaynatin, Sonra Bezelyeleri, Ayirdiginiz |
Bezelye Kabuklarini, Fasulyeyi, Naneyi, Tuz Ve Biberi Ekleyin. Atesi Kisin Ve |
Tencerenin Agzini Kapatip 20 Dak. Pisirin. |
Bezelye Kabuklarini Ve Naneleri Çikartip Çorbayi Ilindirarak Blender'dan |
Geçirin. Tamamiyle Sogumaya Birakin. |
Bir Kasede Yogurt, Köri Ve Sarmisagi Karistirin. Buna 6 Kasik Çorbayi |
Ekleyip Tekrar Soguk Çorbaya Karistirin. En Az 30 Dak. Buzdolabinda |
Saklayin. |
Servis Etmek Için: 4 Tane Sogutulmus Kaseye Çorbayi Döküp, Nane |
Yapraklariyla Süsleyin. |
0 yorum: