TATAR ÇORBASI


Malzemeler:
2 Adet Sogan
2 Adet Domates
2 Adet Patates
2 Çorba Kasigi Margarin Veya Tereyagi
2 Çorba Kasigi Un
Tuz, Karabiber Kuru Nane
Hazirlanişi:
Tencereye Yagi Alip, Eritin.
Sogani Ince Ince Dograyip, Tencereye Ekleyin.
Soganlar Pembelesene Dek Kavurun.
Patatesleri Soyup, Tavla Zari Iriliginde Dograyin.
Patatesleri Soganlarla Birlikte Arasira Karistirarak Kavurun.
Patatesler Yumusadiginda, Domateslerin Kabuklarini Soyup Rendeleyin.
1-2 Dakika Daha Kavurup, Yeterince Su Ilave Edin.
Tuzunu Ekleyerek Çorbanin Içindeki Patatesler Yumusayana Dek Hafif
Ateste Pisirin.
Patatesler Iyice Yumusadiginda, Una Çok Az Su Ilave Edip, Topaksiz Bir
Bulamaç Kivamina Getirin.
Çorbaya Bu Bulamaci Azar Azar Ve Karistirarak Ilave Edin.
Küçük Bir Tavaya 1 Tatli Kasigi Tereyagi Koyup, Eritin.
Nane Ve Karabiberi Ilave Ederek 1-2 Kez Çevirin.
Atesten Alip, Çorbanin Üzerine Gezdirin Ve Servis Yapin

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.