Tutmaç Çorbası















MALZEMELER:
·         1 lt Et Suyu
·         3 Yemek  kaşığı Un
·         2 Yemek  kaşığı Yoğurt
·         1 Yemek  kaşığı Tereyağı
·         1 Limon Suyu
·         2 Yumurta Sarısı
·         1 Su BardağıSüt
·         1 Kahve  kaşığı Pulbiber

HAZIRLANIŞI:
Bir kapta un, yoğurt, limon suyu ve yumurta sarılarınısütle karıştırın. Bir
tencerede et suyunu kaynatın. Kaynamakta olan et suyuna yoğurtlu
karışımıyavaşyavaşilave edin. Ağır ateşte 15 dakika kaynatın.
Ayrıbir kapta tereyağınıeritip pulbiberle karıştırın. Hazırladığınız çorbanın
üzerine dökün. Kruton ekmekle servis yapın.
Afiyet Olsun :)

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.