BRİYOŞ



Malzemeler:

4.5 Su Bardağı un
1 Kahve Fincanıtozşeker
1 Kahve Fincanısüt
4 Kahve Fincanımargarin
3 Adet Yumurta
1 Limon Suyu
5 TatlıKaşığı toz Maya
1 Çay Kaşığı tuz
Üzeri Icin

Hazırlanışı:

Mayalıhamuru Hazırlayıp Üzerini Temiz Bir Bezle Örtün. 20-25 Dakika Sıcak
Bir Ortamda Bekletin
Hamurun Dörtte Birini Ayırın. Kalan Hamuru 24 Eşit Parçaya Bölün Ve Top
Şekli Vererek Yağlanmıştepsiye Dizin. Hamurların Ortalarına Bastırarak
Birer Çukur Açın.
Ayırdığınız Hamurdan Da 24 Küçük Top Yapın. Tepsideki Hamurlara Açtığınız
Çukurlara Yerleştirin. 30 Dakika Mayalanmak Üzere Bekletin.
Üzerlerine Yumurta Sarısısürün. Hindistancevizi Ile Süsleyip 190
Derecedeki Fırında 15 Dakika Pişirin. Servis Yapın

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.