ELMALI ÇÖREK



Malzemeler:

2 Orta Boy Elma (kabuklarısoyulup Rendelenmiş)
¼ 250 Gr.lık Paket Margarin
2 Su Bardağı un
¼ Su Bardağı  Şeker
3 Yumurta
½ Su Bardağı süt
1 Çay Kaşığı tarçın
1 Çorba Kaşığı limon Suyu
1 Kahve Kaşığı hindistan Cevizi Rendesi

Hazırlanışı:

Önce Fırınınızın Sıcaklığını230 Da Dereceye Getirin. Çörek Tepsisini
Yağlayın. Büyük Bir Kaseye Un, Tuz, Kabartma Tozu, Şeker, Tarçın Ve
Hindistan Cevizi Rendesini Koyun. Başka Bir Kasede Yumurtalarıaçık Bir
Renk Alana Kadar Çırpın. Eritilmişmargarini,sütü Ve Limon Suyunu Katıp
Iyice Karıştırın.
Büyük Kasedeki Unlu Karışıma Bu Karışımıhemen Ekleyip Karıştırın. En Son
Olarak Elmalarıekleyin. Elde Ettiğimiz Bu Karışımıçörek Tepsisine Döküp
Fırında 15 Dakika Kadar (ortalarına Batırılan Bıçak Temiz Çıkana Kadar )
Pişirin. Çörekleri Fırından Çıkarıp Servis Yapın.

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.