GÜL BÖREĞİ
Malzemeler:
2 Adet Yumurta
1/2 Kg Yufka
100 Gr Kaşar Peyniri
1/2 Litre Süt
1 Çay Bardağı margarin
Hazırlanışı:
Yufkalarıüst Üste Sererek 4 Eşit Parçaya Bölün. Elde Ettiğiniz Her Üçgen
Parçaya Erimişmargarini Sürün. Üzerine Kaşar Rendesini Serpin.
Pastırmalarıküçük Küçük Doğrayarak Serpin.
Üçgen Parçalarırulo Yaparak Sarın. Bir Ucundan Tutup Kendi Etrafında
Döndürerek Daire Şekli Verin. Hafifçe Yağlanmışfırın Tepsisine Börekleri
Dizin.
Yumurtalarıçırpın. Böreklerin Üzerine Sütlü Yumurta Harcıgezdirin.
Çörekotu Serpiştirip, Önceden ısıtılmışorta ısılıfırında Börekleri Pişirin
0 yorum: