KAYISILI BİSKÜVİ



Malzemeler:

2 Adet Yumurta
100 Gr Margarin
2 Su Bardaği Un
1 Su Bardaği Toz Şeker
1,5 Çay Kaşiğıkabartma Tozu
Yarım Su Bardağı ceviz

Hazırlanışı:

Ceviz Ve Kayısılarıbıçakla Kıyın. Bir Kaba Unu Eleyin. Ortasınıhavuz Gibi
Açıp Toz Şekeri, Yumurtayıve Yumuşamışmargarini Koyup Yavaşyavaş
Yoğurun. Içerisine Kabartma Tozunu Ilave Edin.
Hamuru Nemli Bez Altında 10 Dakika Dinlendirin. Merdane Ile Yarım Santim
Kalınlığında Açın. Ceviz Ve Kayısılarıüzerine Serpin. Merdaneyi Üzerinde
Yuvarlayıp Fırın Tepsisine Dizin.
Önceden ısıtılmış180 Derecedeki Fırında Pembeleşinceye Kadar Pişirin

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.