KÖRİ SOS
Malzemeler:
1 Litrelik
75 G Margarin
30 G Kori
50 G Un
10 G Sogantozu
5 G Sarimsak Tozu
50 G Domates Püresi
1 Adet Et Bulyon
50 G Elma (ince Doğranmış)
10 G Toz Hindistan Cevizi
Tuz
Hazırlanışı:
Derin Bir Tavada Yagi Eritin. Köri Ve Unu Ilave Edip, Sarımeyane Gibi
Pişirin.soğan Ve Sarımsak Tozunu, Domates Püresini Katıp, Iyice
Karıştırın.et Suyunu Azar Azar Ekleyin. İyice Karıştırıp, Bir Taşım Kaynatın.
Oluşan Kefi Alın.elma Ve Toz Hindistan Cevizini Karıştırarak Ilave Edin. Sosu
Kısık Ateşte 45 Dakika Pişirin. Oluştukça Kefini Alın. Tuz Ve Karabiberini
Kontrol Edin.
0 yorum: