KUŞÜZÜMLÜ KURABİYE
Malzemeler:
Yarım Çay Bardağı kuşüzümü
1çay Bardaği Dövülmüşceviz Içi
1 Çay Bardaği Şeker
1 Çay Bardaği Süt
100 Gr Margarin
1 Paket Vanilya
1 Paket Kabartma Tozu
Hazırlanışı:
Derince Bir Kaba Tüm Malzemeler:i Koyun. Malzemeler:i Iyice Ezin. Alabildiği
Kadar Un (yaklaşık 2,5 Su Bardağı ) Ilave Ederek Yumuşakça Bir Hamur Elde
Edin.10 Dakika Hamuru Diniendirin.
Ceviz Büyüklüğünde Parçalar Alarak Avuç Içinde Yuvarlayin. Bunlari Tepsiye
Dizin. 200 Derecede Änceden ısıtılmışfirinda Pişirin.
0 yorum: