UN KURABİYESİ LORLU



Malzemeler:

1 Paket Margarin
1 Adet Yumurta
1 Su Bardağı yoğurt
4 Su Bardağı un
1 Su Bardağı  Şeker
1 Paket Kabartma Tozu
İç İçin:
300 Gr Lor Peyniri
2 Su Bardağı  Şeker

Hazırlanışı:

Yumuşatılmışmargarini Genişbir Kabın Içine Alalım.İçine
Yumurtayı,yoğurdu Ve 1 Su Bardağı  Şekeri Ilave Ederek Yoğuralım.krem
Kıvamına Geldiğinde Elenmişunu Ve Kabartma Tozunu Da Ekleyerek Iyice
Yoğuralım.
Ayrıbir Kap Içinde Loru Ve 2 Su Bardağı  Şekeri Karıştıralım.hamurdan
Yumurta Büyüklüğünde Parçalar Koparıp,yuvarladıktan Sonra Elimizle
Bastırarak Yassılaştıralım.İçine Şekerli Lordan Bir Miktar Koyalım.hamurun
Kenarlarınılorun Üzerinde Büzelim.
Orta ısılıfırında Altıüstü Pembeleşene Kadar Pişirelim.fırından Alıp
Soğuttuktan Sonra Üzerine Pudra Şekeri Serpiştirerek Servis Yapalım. 

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.