LİMONLU PUDİNG



Malzemeler:

1/3 Su Bardağı Un (50 Gr.)
1 1/2 Su Bardağı Seker (375 Gr.)
1/2 Çay Kaşığı Tuz
2 Limon Kabugu Rendesi
1/4 Su Bardağı Limon Suyu (60 Ml.)
3 Yumurta
1 1/2 Su Bardağı Süt (375 Ml.)
Taze Nane Yapraklari

Hazirlanişi:

Unu Eleyerek Seker Ve Tuzla Karistirin. Bu Karisima Limon Suyunu Ve
Rendelenmis Limon Kabugunu Ilave Edin. Yumurtalarin Sarilarini Aklarindan
Ayirarak Çirpin Ve Içine Sütü Katin. Unlu Karisimi, Süte Ilave Edin. Yumurta
Aklarini El Mikseriyle Çirpin. (karisimdan Çikan El Mikserinin Ayaklari
Kaptan Çiktiginda Karlasmis Tepeler Varsa, Kivaminda Bir Karisim Elde
Ettiniz Demektir.) Çirpilmis Yumurta Aklari Ile Diger Karisimi Yavasça
Karistirin Ve 150 °c`de Isitilmis Firinda Ben Marie Sistemi Ile (firin Kabinizi
Su Ile Doldurulmus Firin Tepsisinin Içine Koyarak) 50 Dk. Pisirin. Pudinginizi
Taze Nane Yapraklari Ile Süsleyin Ve Servis Yapin.

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.