MİLFÖY ÇÖREKLERİ



Malzemeler:

4 Adet Milföy Hamuru
5-6 Dilim Kaşar Peyniri
5-6 Dilim Salam

Hazırlanışı:

Milföy Hamurlarınıalüminyum Folyo Üzerine Alalım. Yanyana Ikişer Tane
Olmak Üzere Birbirine Yapıştıralım. Merdane Ile Hafifçe Inceltelim.
Salam Ve Kaşar Dilimlerini Şekilde Görüldüğü Gibi Hamurların Ortasından
Başlamak Üzere Yerleştirelim. Hamurların Iki Kenarınıiçe Doğru Katlayalım.
Yanyana Iki Rulo Oluşturacak Hale Getirelim. Buzlukta 10 Dakika Bekletelim.
Buzluktan Alıp Yarım Cm Kalınlığında Keselim. Üzerine Yumurta Sarısı
Sürelim. Önceden ısıtılmışorta Hararetli Fırında Üzeri Kızarana Dek
Pişirelim. 

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.