MISIR GEVREKLİ KREMALI HİNDİ
Malzemeler:
1 paket hindi kemiksiz üst but
1 tatli kasigi köri
1 çay kasigi karabiber
1 kutu 200 ml sıvı krem santi- süt kremasi
1 su bardağı misir gevregi
Yarim su bardağı rendelenmis kasar peyniri
Hazırlanışı:
Hindi butlari iri butlari iri parçalar halinde keserek köri, karabiber ve tuzla
Iyice harmanlayin. kare ya da dikdörtgen cam firin tepsisine butlari,
Sekillerini düzelterek yerlestirin. üzerine 200 ml. sıvı krem santi- süt
Kremasi’ni gezdirin. önceden isitilmis 200 derece firinda 15
Dakika pisirin. firindan alip üzerlerine misir gevreklerini serpin.
Rendelenmis kasar peynirini gezdirin. firina verip, üzeri kizarana dek
Pisirin
0 yorum: