PAZI KAVURMASI



Malzemeler:

1 kg pazi ( 1 veya 2 demet)
3 orta boy soğan
1 kahve fincanı  ayçiçek yagi
1 yemek kasigi margarin
Tuz-karabiber
1 kahve fincanı  su

Hazırlanışı:

1. pazilarin kalin saplarini kesin, yaprak yaprak yikayin. bir tencereye
Yerlestirip üzerine 1 bardak sicak su ekleyin ve 1 tatli kasigi tuz koyun.
Kapali olarak 10 dk haslayin. suyunu süzüp irice dograyin.
2.ince dogranmis soganlarla yagi, kisik ateste 10 dk börttürün. kıyılmış  
Paziyi katin, karistirarak altüst yapin;1 kahve fincanı  su, tuz, karabiber ve
Seker koyup kapali olarak 10 dk pisirin. suyunu çekince atesten indirin.

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.