PRENSES PASTASI
Malzemeler:
100 G Margarin
1 Çay Bardağı Pudra Sekeri
2 Yemek Kaşığı Su
1 Limon Kabugu Rendesi
1 Paket Vanilya
2,5-3 Çay Bardağı Un
1 Paket Kabartma Tozu
Krema:
1 Paket Krem Santi,
1 Su Bardağı Soguk Süt,
1 Limonun Suyu,
350 G Çilek,
1 Paket Tart Jölesi,
2 Yemek Kaşığı Toz Seker,
2,5 Çay Bardağı Su,
50 G Beyaz Çikolata
Hazirlanişi:
Margarin, Pudra Sekeri, Su, Limon Kabugu Rendesi, Sekerli Vanilin, Un Ve
Hamur Kabartma Tozunu Mikserin Hamur Karistirici Uçlari Ile 2-3 Dakika
Çirpin. Bu Hamurun 2/3` Ini 28 Cm Çapindaki Yaglanmis Kalibin Zeminine
Islatilmis Kasik Yardimi Ile Yayin. Çatalla Bir Çok Kez Delin. Kenarlik
Yapmak Için Kalan Hamuru 1 Yemek Kaşığı Un Ile Tekrar Yogurup Kalibin
Yanlarina Esit Olarak 1,5-2 Cm Yüksekliginde Yapistirin Ve Önceden Isitilmis
180 Dereceli Firinda 15-25 Dakika Pisirin.
0 yorum: