SCONE



Malzemeler:

2 Su Bardağı na Yakın Un
Bir Tutam Tuz
50 Gr.margarin
1.5 Çorba Kaşığı toz Şeker
8 Çorba Kaşığı süt
Süslemek Için: Süt

Hazırlanışı:

Unu Eleyin.elediğiniz Unun Içine Tuz Ve Oda Sıcaklığındaki Margarini Katın.
Malzemeyi Yoğurmaya Başlayın.ardından Şekeri Ekleyin.biraz Daha
Karıştırıp Sütü Ekleyin.İyice Yoğurduğunuz Hamuru Hafifçe Unlanmışdüz Bir
Zemine Alın.merdane Yardımıyla 2 Cm Kalınlığında Açın.çay Bardağı
Yardımıyla 12 Adet Yuvarlak Kesin.
Üzerlerine Fırça Yardımıyla Süt Sürün.yağlanmışfırın Tepsisine
Sıralayın.fırının Orta Rafına Koyup,180 Derecede Altın Rengi Oluncaya Dek
Pişirin.fırından Çıkarıp Enlemesine Ikiye Kesin.soğumaya Bırakın.arasına
Krema Sürün.İkiye Bölünmüşçilekleri Yerleştirip,servis Yapın.

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.