SUSAMLI BONBON
Malzemeler:
8yaprak Milföy Hamuru
1 Yumurta Sarısı
3 Yemek Kaşığı susam
1 Kase Küp Şeklinde Doğranmışsucuk
6 Yemek Kaşığı rende Kaşar Peyniri
Tuzot
Hazırlanışı:
Bir Kapta Doğranmışsucuk, Kaşar Peyniri, Tuzotu Ve Ketçabıkarıştırın.
Milföy Hamurlarının Her Birine Birer Yemek Kaşığı sucuklu, Peynirli Ve
Ketçaplıharçtan Koyun. Sigara Böreği Şeklinde Yuvarlayın. Her Iki Ucunu
Bonbon Şekeri Kağıdıgibi Bükerek Kapatın. Yağlanmışfırın Tepsisine Dizin.
Üzerlerine Yumurta Sarısısürüp Susam Serpin. 200 °c ısıtılmışfırında 30
Dakika Pişirin. Sıcak Servis Yapın.
0 yorum: