TEL KADAYIF BÖREĞİ
Malzemeler:
300 Gr. Tel Kadayıf,
250 Gr. Pastırma,
150 Gr. Dil Peyniri,
150 Gr. Taze Kaşar Peyniri,
125 Gr. Margarin,
3 Adet Yumurta,
3 Su Bardağı süt,
Hazırlanışı:
Yağlanmışbir Fırın Kabına Kadayıfın Yarısınıdöşeyin. Üzerine Pastırma Ve
Dil Peynirini Dizin.
Rendelenmişkaşar Peynirini Üzerine Serpin. Kadayıfın Diğer Yarısını
Üzerine Döşeyin. Süt Ve
Yumurtayıçırpın. Erimişyağıilave Edin. Kadayıfın Üzerine Gezdirip Biraz
Dinlendirdikten Sonra
180°c Fırında Pişirin. Sıcak Servis Yapın.
0 yorum: