ÜÇGEN PASTA
























Malzemeler:

18 Adet Petibör Bisküvi
1/2 Litre Süt
1,5 Su Bardağı toz Şeker.
3 Tepeleme Yemek Kaşığı un
250 Gr Yumuşak Margarin
1 Adet Vanilya
2 Adet Muz Veya Çekirdeksiz Tane Üzüm

Hazirlanişi:

Süt Şeker Ve Un Koyu Bir Muhallebi Kıvamına Gelinceye Kadar
Pişirilir.arasıra Karıştırılarak Soğumaya Bırakılır. Soğuduktan Sonra Içine
Margarin Katılarak Mikserle Krem Haline Gelinceye Kadar Mikserle Çırpılır
Ve Vanilya Katılır.
Diğer Tarafta Bisküviler Sütle ıslatılarak Bir Naylon Üzerine Dizilir
(3x7 Eni 3 Bisküvi, Boyu 7 Veya 6 Bisküvi Olacak Şekilde) Orta Sıradaki
Bisküvinin Üzerine Muhallebiden Kunalarak Üzerine Arzu Edilen Meyva
Konulur. Naylon Yardımıile Üçgen Hale Getirilir Ve Üzerine Artan Muhallebi
Sürülür Üzerine Naylon Kapatılarak Buzdolabında 1-2 Saat Dinlendirilir.
Afiyet Olsun :) :)

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.