VEZİR PARMAĞI



Malzemeler:

2 Yumurta
1 Bardak Şeker
2 Kase Un
1 TatlıKaşığı tarçın
1 Paket Vanilya
1 Paket Kabartma Tozu
1 Paket Margarin
Şerbeti Için :
3 Su Bardağı  Şeker
3/5 Su Bardağı su

Hazirlanişi:

Yağıeritip Soğumasınıbekleyin. 1 Bardak Şeker Ilave Edin, 2 Kase Un, 1
TatlıKaşığı tarçın, 1 Paket Vanilya,1 Paket Kabartma Tozu Ve
Yumurtalardan Birinin Sarısınıtatlının Üzerine Sürülmek Üzere Ayırdıktan
Sonra Yumurtalarıekleyip Hamur Kıvamına Getirin. Eliniz Yardımıyla Oval
Şeklinde Yuvarlayıp Az Margarin Sürülmüştepsiye Dizin.çatal Yardımıyla
Üstünü Şekillendirdikten Sonra 1 Yumurtanın Sarısınıüzerine Sürüp Fırında
Pembeleşinceye Kadar Pişirin.sıcak Şerbet Üzerine Dökülüp Soğutulduktan
Sonra Servise Hazırdır

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.