VİŞNELİ TAVUK GÖĞSÜ















Malzemeler:

1 Paket Bebe Bisküvisi
100gr Katıyağ
1 Su Bardağı un
1 Kilo Süt
1,5 Su Bardağı toz Şeker
1 Paket Vanilya
Jölesi Için;
1 Kavanoz Çekirdeksiz Vişne Kompostosu
1 Kaşık Toz Şeker
2 Kaşık Nişasta

Hazirlanişi:

Öncelikle Borcamı ıslatın Daha Sonra
Bisküvileri Dizin. 100 Gr Yağıeritip Içine 1 Bardak Unu Koyup Biraz Kavurun
Daha
Sonra 1 Kilo Süt Ilave Edip Muhallebi Kıvamında Pişirin. Piştikten Sonra
Içine 1,5 Bardak Şeker Ve Vanilya Ilave Edip Pürüzsüz Bir Hal Alana Kadar
Mikserle Çırpın, Bisküvilerin Üzerine Dökün. Diğer Tarafta Kompostoyu
Süzüp Tanelerini Ayırın, Suyuna 1 Kaşık Şeker Ve 2 Kaşık Nişasta Koyup
Pelte Kıvamında Pişirin, Pişince Içine Tanelerini Ilave Edip Tavuk Göğsünün
Üzerine
Özenli Bir Şekilde Yayın.

0 yorum:

Copyright © 2013 Demet'in Yemek Tarifleri and Blogger Templates - Anime OST.