YOĞURTLU KEK
Malzemeler:
4 Adet Yumurta
1 Bardak Yoğurt
2 Su Bardağı tozşeker
1 Küçük Paket( 125 Gr) Margarin
3 Su Bardağı buğday Unu
1 Paket Baking Powder
1/ 2 Limon Suyu Ve Limon Kabuğu Rendesi
Üstü Için: 1 Çay Bardağı ceviz
Hazırlanışı:
Yumurtaya Şekeri 10-15 Dakika Karıştırın. Eritilmişyağ, Yoğurt, Elenmişun
Ve Kabartma Tozu, Limon Suyu Ve Limon Kabuğunu Katıp Tahta Kaşıkla
Karıştırın.
30 Cm Çapında Bir Tepsi Yağlayın. Karışımıiçine Boşaltın. Üzerine Iri
Kıyılmışceviz Serpin. Orta ısılıfırında 40 Dakika Pişirin.
0 yorum: